+355 4 224 8981

nje sallate

jo e zakonshme

Publikuar më 25 Shkurt 2016, në Dieta

Sallata e kuqe permban dhjetra here me shume antioksidante sesa sallata e zakonshme. Kjo ne saje te pigmenteve bimor qe i japin asaj ngjyren e kuqe. Duke e perdorur kete sallate, jo vetem i japim larmi pamjes dhe shijes se sallatave tona por, i pasurojme ato mrekullisht me fitokimikate te dobishem.