00355 4 2248981
"Blerina Diet" What's new

DIETOLOGJI KLINIKE

Shume gjendje patologjike jane te lidhura ngushte me ushqimin dhe ndikohen nga ai. Dieta eshte hapi i pare qe duhet te beje nje njeri qe ka rrezik te larte (dietologu mund te konstatoje shkallen e rrezikut) per te shfaqur ose qe ka shfaqur diabet, tension, semundje koronare dhe kardiovaskulare, dhe metabolic syndrome ose syndromeX.

Ne keto raste dietologu ndjek nga afer pacientin seance mbas seance duke e pajisur ate me dije per problemin e tij dhe menyrat qe ekzistojne per ta permisuar, si edhe teknika te ndryshme per tu perkujdesur vete per shendetin e tij!

Duke ndjekur nje program dietetik, rezultatet behen konkrete brenda 2-3 muajve. Sheqeri ne gjak vjen duke u rregulluar (ne rastin e diabetit), yndyrnat ne gjak (kolesterol etj) vijne duke u ulur, renia ne peshe sjell normalizim te tensionit etj. Dhe ajo qe ka rendesine me te madhe, personi ka mundesine te zgjedhe nje menyre jetese qe do i ofroj jete me te gjate dhe me cilesore.

Harta e faqes